Θετική στον κορωνοϊό οικογένεια στα Χανιά

Θετική στον κορωνοϊό οικογένεια στα Χανιά

Στο νοσοκομείο Χανίων εργάζεται η μητέρα

Μια ολόκληρη οικογένεια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό στα Χανιά. Αρχικά από τον ιό προσβλήθηκε ο πατέρας και στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Σύμφωνα με το parakritika.gr η μητέρα, η οποία εργάζεται στο Νοσοκομείο Χανίων, βρέθηκε θετική στον ιό την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο των τεστ που διενεργούνται σχεδόν καθημερινά για το προσωπικό του ιδρύματος, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Εν τω μεταξύ, με μέριμνα της διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων, μέρος του παραϊατρικού προσωπικού υποβάλλεται σε επαναλαμβανόμενα τεστ. Μάλιστα, ακόμη μία εργαζόμενη στο ίδιο τμήμα με την μητέρα βγήκε θετική και ήδη έχει τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι της.

Ερώτημα πάντως αποτελεί το αν έχει ενημερωθεί το σχολείο του παιδιού της οικογένειας ότι είναι επίσης θετικό στον κορωνοϊό, προκειμένου να προβεί στις ανάλογες ενέργειες που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, μέρος του παραϊατρικού προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος υποβάλλεται σε τεστ, μετά τα δύο κρούσματα που εντοπίστηκαν σε συγκεκριμένο τμήμα, ουσιαστικά όμως πρόκειται για μία τυπική διαδικασία που ακολουθείται για όλο το προσωπικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

“΄Οντως, μετά τα δύο κρούσματα δίνεται ιδιαίτερη σημασία στα τεστ στο συγκεκριμένο τμήμα. Όμως, το υγειονομικό προσωπικό υποβάλλεται συχνά σε τεστ, όπως συμβαίνει και σε όλες τις υγειονομικές μονάδες της χώρας”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπέας.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ