Θλίψη στα Χανιά για τον θάνατο του προϊσταμένου στη Διεύθυνση Μεταφορών

Θλίψη στα Χανιά για τον θάνατο του προϊσταμένου στη Διεύθυνση Μεταφορών

Κλειστή για δύο ημέρες η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων

Βαθιά θλίψη στα Χανιά προκάλεσε ο θάνατος του Σήφη Φραγκάκη, προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων. Ο Ιωσήφ Φραγκάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών βυθίζοντας στο πένθος, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. 

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής επισημαίνει:

"Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του εξαίρετου στελέχους και συνεργάτη, Προϊσταμένου επί σειρά ετών της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού Ιωσήφ Φραγκάκη. 
Ο Σήφης Φραγκάκης υπήρξε ένας ανεκτίμητος συνεργάτης, παράδειγμα εντιμότητας, συνέπειας και νηφαλιότητας, διαχειριζόμενος το δύσκολο τομέα των Μεταφορών με άριστο τρόπο. Θα λείψει σε όλους μας.  
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 
Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και νοσταλγία
". 

Κλειστή για δύο ημέρες η Διεύθυνση Μεταφορών

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Χανίων θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23  Ιουνίου 2021. 

Οι προκαθορισμένες εξετάσεις του διημέρου αυτού δεν θα πραγματοποιηθούν και θα οριστούν εκ νέου  το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη συγκεκριμένη Διεύθυνση από την Πέμπτη  24  Ιουνίου 2021. 

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Γύπαρη

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού ανθρώπου και εξαίρετου  συνεργάτη, Προϊσταμένου  της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού, Ιωσήφ Φραγκάκη. 
Ο  Σήφης Φραγκάκης υπήρξε επί σειρά ετών Προϊστάμενος  στη ευαίσθητη  αυτή Υπηρεσία, στην οποία με την ακεραιότητα, την αποτελεσματικότητα και το ήθος του συνέβαλε τα μέγιστα  και κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό των συναδέλφων του και των πολιτών. 
Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

 

Φωτογραφία: zarpanews.gr

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ