Τι λέει η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο γιατρό

Την Πέμπτη η κηδεία του άτυχου γιατρού

Σε συντριπτικό κάταγμα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος οφείλεται ο θάνατος του γνωστού αναισθησιολόγου Γιώργου Καραντινού που έφυγε αδόκητα από τη ζωή μετά από ένα τραγικό ατύχημα στο Άγιο Όρος το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση επίσης υπήρχαν τραύματα και στο κρανίο ωστόσο τα κατάγματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος ήταν εκείνα που προκάλεσαν το θάνατο. 

Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται για το τελευταίο αντίο στον άτυχο γιατρό. Η κηδεία του θα τελεστεί στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις Δαφνές. Η σορός του έφτασε στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης.

Όπως έγραψε το Cretalive η επίσκεψη - προσκύνημα στο Άγιο Όρος εξελίχθηκε σε τραγωδία. Ο γνωστός αναισθησιολόγος του Βενιζελείου Νοσοκομείου Γιώργος Καραντινός και η παρέα του κατευθύνονταν από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας, όπου είχαν διανυκτερεύσει, προς τη Μονή του Οσίου Γρηγορίου, στο Άγιο Όρος.

 Είχαν σχεδόν φτάσει κι απέμενε ένα ανηφορικό τμήμα, όπου έγινε το κακό. Ο 62χρονος Γιώργος Καραντινός έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στον γκρεμό βάθους περίπου 8 μέτρων.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ