Τί συνέβη πριν βγει το καλάσνικοφ, στα Ζωνιανά;

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει "ενέδρα" δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα

Τα όσα εκτυλίχθηκαν πριν η κατάσταση εκτραχυνθεί και βγει εκτός ελέγχου αναζητούν οι διωκτικές Αρχές του Ρεθύμνου. 

Το νέο ένοπλο επεισόδιο, στη σκιά των όσων τραγικών σημειώθηκαν πρόσφατα στα Ανώγεια, έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες όλα φέρεται να ξεκίνησαν στο δρόμο προς Αξό, όπου στον ένα αδερφό είχαν στήσει "ενέδρα" δύο συγχωριανοί του και τον χτύπησαν με ξύλα. 

Στη συνέχεια ο 54χρονος - αδερφός του θύματος του ξυλοδαρμού - επιχείρησε να ζητήσει το λόγο, πηγαίνοντας στα Ζωνιανά και αναζητώντας τους στο σπίτι τους. Εκεί, λένε οι πληροφορίες, έπεσαν πυροβολισμοί από καλάσνικοφ! 

Μάλιστα οι οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 54χρονος θα μπορούσε να έχει πέσει νεκρός, με βάση τους κάλυκες από καλάσνικοφ που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος. Ο 54χρονος, νοσηλεύεται με τραύμα από σφαίρα  μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα.

Στο περιστατικό φέρεται να υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο δεν υπήρχαν μαρτυρίες για την
αρχική φασαρία που "άναψε" τα αίματα. Οι Αρχές πάντως φαίνεται να γνωρίζουν την ταυτότητα του ατόμου που πυροβόλησε, το οποίο κατά πληροφορίες έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ