Τηλεδιάσκεψη για το πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου

Τηλεδιάσκεψη για το πολεοδομικό σχέδιο του Δήμου Ηρακλείου

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Υποδομών Δημήτρη Οικονόμου είχε ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μάξιμος Σενετάκης

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του υφυπουργού Υποδομών, αρμόδιου για θέματα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Δημήτρη Οικονόμου, στο αίτημα του βουλευτή ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμου Σενετάκη να προηγηθεί το Ηράκλειο στις μελέτες χωροταξικού σχεδίου που εξήγγειλε το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ηρακλειώτη βουλευτή, ο κ. Σενετάκης σε επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργού περιέγραψε τις επείγουσες ανάγκες που έχει η πόλη και ζήτησε από τον κ. Οικονόμου να ακούσει από “πρώτο χέρι” τις προτάσεις των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Έτσι σήμερα το πρωί από τα γραφεία της Πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου, παρουσία του κ. Σενετάκη, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του υφυπουργού, του Αντιδήμαρχου Πολεοδομίας κ. Γιώργου Καραντινού, του κ. Νίκου Μιχελάκη Διευθυντή Πολεοδομίας, της κας Μαρίας Χατζάκη, προϊσταμένης τμήματος πολεοδομικών μελετών και της κας Ειρήνης Μανουσάκη, προϊσταμένης τμήματος μηχανογράφησης.

Ο υφυπουργός εντυπωσιάστηκε από την πληρότητα και την επάρκεια των προτάσεων που του υποβλήθηκαν και χαρακτήρισε εύλογα τα αιτήματα των στελεχών του Δήμου. Δεσμεύτηκε ότι το Ηράκλειο θα είναι από τις πρώτες επιλογές του Υπουργείου και σημείωσε ότι θα επανέλθει στα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν οι συνεργάτες του μελετήσουν τον σχετικό φάκελο που του εστάλη.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ