Την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια! - "Θύματα" της τραγωδίας τα δύο παιδιά του ζευγαριού

Ο καυγάς που κατέληξε στην τραγωδία

Νεκρή βρέθηκε στη Σητεία, μια γυναίκα 32 ετών, με τα πρώτα σημάδια να παραπέμπουν σε στραγγαλισμό.

Ο θάνατός της εικάζεται ότι επήλθε μετά από καυγά που φέρεται να είχε με τον, εν διαστάσει, σύζυγό της, 36 ετών. Ο ίδιος συνελήφθη, κρατείται και, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει. Ωστόσο η Αστυνομία διερευνά υπό ποιες συνθήκες φτάσαμε σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Γνωρίζοντες κάνουν λόγο για μία διαταραγμένη σχέση με πολλά ξεσπάσματα, και στο "φόντο" δύο παιδιά - το ένα μάλιστα ακόμη μωρό - τα οποία τώρα μένουν ορφανά από μητέρα και με τον πατέρα τους να αντιμετωπίζει τη Δικαιοσύνη.

Πως γράφτηκε το τέλος στη μοιραία σχέση

Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι τα παιδιά είναι 18-19 μηνών το μεγάλο ενώ το μικρό μόλις έξι μηνών. Προσθέτουν ότι το ζευγάρι που ήταν σε διάσταση, είχε δώσει ραντεβού σήμερα για να πάνε τα παιδιά στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας. Οι δύο τους μάλωσαν ενώ τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο και πάνω στον καυγά, ο 36χρονος έπιασε την άτυχη γυναίκα από το λαιμό και την στραγγάλισε. Αμέσως μετά έφυγε και τα παιδιά έμειναν μόνα, ωσότου το γοερό τους κλάμα κινητοποιήσε τους περίοικους.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ