«Τον τράβηξε το ρεύμα», λέει ο πατέρας του 12χρονου που υπέστη ηλεκτροπληξία

Newsroom
Newsroom

Από έναν φορτιστή κινητού το αγοράκι από τη Μεσαρά βρέθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα δάκτυλα

Ώρες αγωνίας βίωσε μια οικογένεια στην Μεσαρά, μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη 12χρονο αγόρι, με αποτέλεσμα να καταλήξει με εγκαύματα στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό όπως έγραψε το Cretalive,  διαδραματίστηκε νωρίς το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στις Μάκρες του Δ. Φαιστού.

Λίγες ημέρες μετά και με τον μικρό να αναρρώνει πλέον στο σπίτι του έχοντας λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο πατέρας του μίλησε στο Live News, και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα δραματικά λεπτά.

«Είχαμε βάλει ένα πολύμπριζο γιατί έχουμε φορτιστή του τάμπλετ, είχαμε τον υπολογιστή. Είχε πάει να βάλει λοιπόν τον φορτιστή του κινητού, εκείνη την στιγμή έγινε μάλλον υπερφόρτωση, μάλλον το πολύμπριζο δεν ήταν πολύ καλό, ο φορτιστής δεν ήταν πολύ καλός, δεν ξέρω» σημείωσε αρχικά.

 

 

«Τον τράβηξε το ρεύμα, όταν σε πιάνει το ρεύμα σε κρατάει, δε σε αφήνει, με το ένα χέρι και με το άλλο προσπάθησε να βγάλει το άλλο χέρι και τότε λοιπόν το κύκλωμα πέρασε από το ένα χέρι και έφυγε από το άλλο. Ο γενικός δεν έπεσε, δυστυχώς. Αν είχε πέσει ο γενικός από την πρώτη στιγμή, τα πράγματα θα ήταν πιο απλά» συμπλήρωσε και συνέχισε  «Μετά πήρε μόνος του το ασθενοφόρο και ήρθε. Η γυναίκα μου ήταν δίπλα, είχε σχολάσει το παιδί και μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο ντυθήκαμε και πήγαμε. Ψύχραιμος ήταν μπορώ να πω, ψύχραιμος, πολύ καλά αισθανόταν, δεν πόνεσε από ό,τι μου έλεγε. Τώρα είναι λίγο τα εγκαύματα που επουλώνονται σιγά-σιγά και αρχίζουν να τον πονάνε».

«Όλα πήγανε καλά ευτυχώς. Έχει μερικά ψιλο-εγκαύματα στα δάχτυλα. Τίποτα, να μη συμβεί σε κανέναν. Πήραμε ηλεκτρολόγο για να έρθει να δει οτιδήποτε χρειαστεί και μου είπε ότι αυτό που έγινε ήταν συνδυασμός αποτελεσμάτων. Δηλαδή πρέπει να συμβούν μερικά πράγματα ταυτοχρόνως για να γίνει αυτό που έγινε. Μερικά πράγματα τα βλέπουμε πολύ απλά και κρύβουν κινδύνους».

 

Φωτογραφία από Bruno /Germany από το Pixabay

 

Δείτε επίσης

Ηλεκτροπληξία υπέστη αγόρι, στη Μεσαρά

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ