"Του έστησε καρτέρι και τον περίμενε σαν τον λαγό να περάσει "

Ο κυνηγός που είδε μπροστά στα μάτια του την άγρια δολοφονία του γιατρού περιγράφει καρέ καρέ τις ανατριχιαστικές σκηνές ...

Όταν ξεκινούσε τα ξημερώματα του Σαββάτου να πάει για κυνήγι σίγουρα δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα ...

Ο λόγος για τον κυνηγό που είδε μπροστά στα μάτια του το άγριο φονικό του γιατρού Χ. Καλατζάκη που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του εραστή της γυναίκας του περιγράφει καρέ καρέ τις ανατριχιαστικές σκηνές. 

Ο ίδιος μιλώντας πριν από λίγο στην εκπομπή του Γιωργου Παπαδάκη περιέγραψε καρέ καρέ τις ανατριχιαστικές σκηνές που είδε να εκτυλίσσονται μπροστά του. 

"Κάθε Σάββατο ο γιατρός είχε ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό. Ο δολοφόνος του είχε στήσει καρτέρι σα να περίμενε λαγό να περάσει. Δεν μας είχε δει που κυνηγούσαμε εκεί. Όπως ερχόταν το αυτοκίνητο του γιατρού ο δολοφόνος πετάχτηκε από μια αγριελιά που κρυβόταν και άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό. Ο γιατρός σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς τη Σητεία φωνάζοντας βοήθεια. Ακολούθησε ο δεύτερος και ο τρίτος πυροβολισμός. 

Μόλις είδα τι έγινε άρχισα να φωνάζω "πιάστε το φονιά, πήγε προς του ελαιώνες". Την ίδια ώρα ο άλλος κυνηγός έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία. Στο μεταξύ ο φονιάς βγήκε από τους ελαιώνες και μπήκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έφυγε. Μόλις έφτασε η αστυνομία δώσαμε τις πληροφορίες και τον έπιασαν έξω από την Ιεράπετρα."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ