Τουριστική προβολή της Κρήτης ,σε ολόκληρη την Αμερική, μέσω του μεγαλύτερου τζαζ ραδιοφώνου!

Ιουλία Καρουζάκη
Ιουλία Καρουζάκη
Τουριστική προβολή της Κρήτης ,σε ολόκληρη την Αμερική, μέσω του μεγαλύτερου τζαζ ραδιοφώνου!

Η ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα σύμβουλος του μεγαλύτερου διαδικτυακού τζαζ ραδιοφώνου της Αμερικής ξεκινάει διαφημιστική καμπάνια για το νησί ούσα γοητευμένη από τις ομορφιές του.

Της Ιουλίας Καρουζάκη

Η ζεστασιά , το “γλυκό” αεράκι αλλά και οι φιλικοί κάτοικοι της Κρήτης γοήτευσαν την ιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου διαδικτυακού τζαζ ραδιοφώνου που εκπέμπει σε ολόκληρη την Αμερική και αποφάσισε να ξεκινήσει μία καμπάνια για την τουριστική προβολή του νησιού.

Η Sandy Shore βρέθηκε για μία ημέρα στο νησί ,στο πλαίσιο κρουαζιέρας  και ενθουσιάστηκε από την ομορφιά του τοπίου της Κρήτης.

Παρόλο που βρίσκομαι στο νησί εδώ και λίγες ώρες έχω ένα συναίσθημα ανεμελιάς. Το τοπίο είναι πραγματικά πανέμορφο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση περισσότερο ωστόσο είναι το πόσο φιλικοί είναι οι Κρητικοί.», εξηγεί η ίδια μιλώντας στο cretalive.gr.

H κυρία Shore είναι προσωπική φίλη της Κατερίνας Ψάρρη , διευθύνουσας συμβούλου  των εταιρειών Global United Esales και Advanced Marketing Services. Οι δύο δυναμικές γυναίκες πήραν την πρωτοβουλία να στηρίξουν της προσπάθεια εξωστρέφειας της χώρας  στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν.

Μέσω του Global Smooth Jazz Radio Station USA  θα δοθεί η δυνατότητα ανάπτυξης δεσμών φιλίας με ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων, η ευκαιρία για ταξίδια αλλά και η διαφημιστική προβολή του κρητικού τρόπου ζωής.

«Θέλουμε να γίνουν παγκόσμια γνωστές οι ομορφιές της Κρήτης και να μάθει ο κόσμος για αυτό το νησί. Θέλουμε να ξέρουν πως είναι ασφαλές να ταξιδέψει κανείς στην Ελλάδα και πως ένα τέτοιο ταξίδι θα μπορούσε να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες», αναφέρει η Sandy Shore σε μία προσπάθεια να αποκαταστήσει την εικόνα της Ελλάδας στον κόσμο.

Η κ. Shore μιλάει με πάθος για την Κρήτη ως τουριστικό προορισμό θεωρώντας πως είναι νούμερο ένα επιλογή. «Αξίζει να σπαταλήσει κανείς ενέργεια και χρήμα για να επισκεφτεί την Ελλάδα. Το ραδιόφωνο μας προωθεί την δημιουργία φιλικών σχέσεων!».

Η κ. Shore είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο νησί, να θαυμάσει τα αξιοθέατα  και φυσικά  να δοκιμάσει την αυθεντική κρητική παραδοσιακή κουζίνα.

Η δυναμική της προσωπικότητα αλλά και το εύρος των γνώσεων της στο τομέα του  ραδιοφώνου  θα δημιουργούσαν στον καθένα περιέργεια να μάθει το μυστικό της επιτυχίας της. « Το μυστικό είναι να έχεις όραμα και να μπορείς να δεις μπροστά. Στο ξεκίνημα ήταν πολύ δύσκολο να κάνεις το κοινό να ακούσει ραδιόφωνο μέσω διαδικτύου. Δε σημειώθηκε επιτυχία σε μία βραδιά, χρειάστηκε δουλειά. Σίγουρα , υπάρχει και ο παράγοντας τύχη αλλά το «κλειδί» είναι να μπορείς να δεις τι έχει απήχηση στο μέλλον. Το μυστικό είναι ο συνδυασμός των παραπάνω.», αποκαλύπτει.

Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στην Κρήτη αλλά και να μάθει περισσότερα για την ελληνική μουσική…

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ