Τρία κρουαζιερόπλοια και 8.150 επιβάτες σήμερα στη Σούδα
«Βουλιάζει» από επισκέπτες η Σούδα
Με τρία μεγάλα κρουαζιερόπλοια και συνολικά 8.150 επιβάτες υποδέχεται σήμερα η Σούδα σημαντικό αριθμό επισκεπτών, σε μία από τις ημέρες με τη μεγαλύτερη κίνηση για το λιμάνι.
Στη Σούδα καταπλέουν το Celebrity Ascent με 3.255 επιβάτες, το Marella Voyager με 1.848 και το Costa Fascinosa με 3.047 επιβάτες. Η συνολική επιβατική κίνηση όπως αναφέρει το ertnews.gr, φτάνει τους 8.150 επιβάτες, αριθμός που πλησιάζει, χωρίς όμως να καταρρίπτει, σύμφωνα με τον πρόεδρο του λιμενικού Ταμείου Χανίων, Δημήτρη Βιριράκη το ρεκόρ ημερήσιων αφίξεων.
«Η ταυτόχρονη άφιξη και εξυπηρέτηση τριών μεγάλων κρουαζιερόπλοιων δείχνει τις δυνατότητες του λιμένα μας και την αναγκαιότητα βελτίωσης των υποδομών του, για την οποία προσπαθήσαμε πολύ ως διοίκηση του ΛΤΝΧ και σήμερα βρισκόμαστε κοντά στην υλοποίηση τους, χάρη στην ανταπόκριση και χρηματοδότηση των έργων από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής», αναφέρει ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων.
- Ρέθυμνο: Προσήλωση σε δράσεις που ενισχύουν τη βιώσιμη και προσβάσιμη κινητικότητα για κατοίκους και επισκέπτες
- Ρέθυμνο: Στα "χέρια" της ΕΛ.ΑΣ 65χρονη - Βρέθηκαν πιστόλι και καραμπίνα στο σπίτι της
- Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ορκωμοσία νέων μελών Δ.Ε.Π στην Ιατρική Σχολή




