Τρία νέα τμήματα των προγραμμάτων Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου

Newsroom
Newsroom

Συμπληρώθηκαν και ξεκινούν άμεσα τα μαθήματα

Συμπληρώθηκαν και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τρία νέα τμήματα των προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου: «Βασικά Αγγλικά Α2», «Τσιγγάνοι – Γλωσσικές δεξιότητες Ι» και «Βασικά Ισπανικά Α1».  

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγράμματα του ΚΔΒΜ Δήμου Ηρακλείου έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Ήδη έχουν κατατεθεί 2.352 αιτήσεις και έχουν οργανωθεί  89 τμήματα.   Τα τελευταία τμήματα αναμένεται να  ξεκινήσουν από τα μέσα Απριλίου, δεδομένου ότι οι συναντήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 16 Ιουνίου 2023. Στόχος μέχρι τη λήξη του προγράμματος να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες αιτήσεις. 

Όσοι έχουν κάνει  αίτηση ενημερώνονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνικά όταν έρθει η σειρά τους για την ημερομηνία έναρξης, για τις ώρες, τη διάρκεια και τον τρόπο παρακολούθησης. 

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε συνεργασία με το  Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), βάσει προγραμματικής σύμβασης που έχει υπογράψει ο Δήμος Ηρακλείου με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας. Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο  Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ Δήμου Ηρακλείου)  τηλ:  2813409203, 423, 197.

Περισσότερα για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Ηρακλείου στο σύνδεσμο:

https://www.heraklion.gr/resilient/kdvmh/kdvm.html 

Φωτογραφία από pressmaster via vista.create

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ