Τριήμερη γιορτή κάστανου σε χωριά του δήμου Κισσάμου

Τριήμερη γιορτή κάστανου σε χωριά του δήμου Κισσάμου

Οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται θα έχουν ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα

Ο Δήμος Κισσάμου και  η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου, σε συνεργασία με  την Κοινότητα Βλάτους ,  την Κοινότητα  Έλους ,τον Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Ελους - Λίμνης «Η Αναγέννηση» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βλάτους  «οι Νέοι Ορίζοντες» , διοργανώνουν στις 29-30-31 Οκτωβρίου 2021  τριήμερο εκδηλώσεων «Γιορτής κάστανου» στο Βλάτος , Λίμνη και Έλος  Κισσάμου , προβάλλοντας το κάστανο ένα εξαιρετικό προϊόν  που χαρακτηρίζει τη Δημοτική Ενότητα Ιναχωρίου .

Οι εκδηλώσεις θα έχουν ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα .

Γιορτή κάστανου Δήμος Κισσάμου

Στις 29 Οκτωβρίου, την πρώτη ημέρα στο ενοριακό κέντρο Βλάτους στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εσπερίδα  για την καστανιά και το κάστανο ενώ  η βραδιά θα κλείσει με ζωντανή μουσική. 

 Στις 30 Οκτωβρίου, την δεύτερη  ημέρα στο πρώην δημοτικό Σχολείο Λίμνης στις 18:30  θα παρουσιαστούν παραδοσιακά φαγητά από επαγγελματίες σεφ με βασικό συστατικό το κάστανο και η εκδήλωση θα πλαισιωθεί   με ζωντανή μουσική.  

Στις 31 Οκτώβριου στις 11:30  θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στην πλατεία του Έλους με ομιλίες και πλούσιο κρητικό – παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. 

Φωτογραφία από Randgruppe via pixabay.com

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ