Τριπλή αρχηγική παρουσία, στο Ηράκλειο, τη Δευτέρα

Αλέξης, Φώφη, Γιάνης, στην Κρήτη μεθαύριο

"Ποδαρικό" στον Ιούλιο, με την ελπίδα να ... τους φέρει γούρι, θα κάνουν τρεις πολιτικοί αρχηγοί στην Κρήτη, μεθαύριο Δευτέρα, μερικά 24ωρα πριν την κάλπη της 7ης Ιουλίου.

Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά, αλλά και Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθούν το νησί για περιοδείες και ομιλίες, καθώς και να διεκδικήσουν το μέγιστο δυνατό των ψήφων.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τη Δευτέρα, στις 20.30, για να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηράκλειο. Κατά πως φαίνεται, δε θα πραγματοποιήσει περιοδεία, αφού θα φτάσει στο Ηράκλειο αμέσως μετά τις Βρυξέλλες.

Την ίδια μερα, στο Ηράκλειο θα βρίσκεται ο πάλαι ποτέ στενός του συνεργάτης, πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκη. Ο πρόεδρος του κόμματος ΜέΡΑ 25 και υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο, πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία την ίδια σχεδόν ώρα με τον Αλέξη Τσίπρα, στην πλατεία Κορνάρου. Ο πρόεδρος του ΜέΡΑ 25 θα πραγματοποιεί περιοδείες στην Κρήτη από αύριο, ενώ θα υλοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων στις 8.30 το βράδυ.

Ομιλία θα πραγματοποιήσει στο Αρκαλοχώρι, τη Δευτέρα, και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η ομιλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 η Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Φώφη Γεννηματά συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Λασιθίου, Ανδρουλάκη Αναστασία (Σούλα), Εικοσιπεντάκης Θεοφάνης (Φάνης), Κλώντζας Μανόλης, Ψυλλινάκη-Μαγούλη Θεόκλεια (Κλαίρη) θα πραγματοποιήσουν περιοδείες στις παρακάτω πόλεις του νομού μας.

16.00 Σητεία

18.00 Ιεράπετρα

20.00 Άγιος Νικόλαος

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση