"Τρίποντο ζωής - Σπάσε τη Σιωπή": Το Διαγνωστικό Κέντρο ΗΡΟΔΟΤΟΣ στηρίζει τον αγώνα μπάσκετ

Newsroom
Newsroom

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Ήρθε η στιγμή να «παίξουμε την καλύτερη άμυνα» και να δώσουμε ραντεβού στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσουμε το πιο συναρπαστικό Τρίποντο Ζωής.

Στα  πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (25/11), το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος, ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου και ο Όμιλος της Ιατρικής Φροντίδας Κρήτης «CRETAN MEDICARE», στηρίζουν τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των γυναικείων Ομάδων του Ηροδότου και του Εργοτέλη, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού «Μελίνα Μερκούρη».

Την πρωτοβουλία στηρίζουν επίσης οι Σύλλογοι Καλαθοσφαίρισης Ηροδότου και Εργοτέλη υπό  την αιγίδα της  Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, τασσόμενοι υπέρ της ευαισθητοποίησης των πολιτών απέναντι στην έμφυλη βία.

Να σημειωθεί ότι το Διαγνωστικό Κέντρο Ηρόδοτος και ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου έχουν ενώσει δυνάμεις και μέσα από μία από κοινού εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης λένε το δικό τους βροντερό ΟΧΙ στην «πανδημία» της ενδοοικογενειακής βίας.

 «Στη βία η σιωπή ΔΕΝ είναι χρυσός»: Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου παρέχει βοήθεια σε γυναίκες θύματα βίας μέσω των γραμμών που λειτουργεί:
Γραμμή SOS: 801 11 16000, 2810-242121   και   6974   30 10 11
Η είσοδος στον αγώνα είναι δωρεάν.

 

αγώνας

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ