Το τρίτο άτομο στο αυτοκίνητο... φταίει για τα πρόστιμα στην Κρήτη !

Το τρίτο άτομο στο αυτοκίνητο... φταίει για τα πρόστιμα στην Κρήτη !

Η περίπτωση της νεαρής γυναίκας που εντοπίστηκε από αστυνομικούς στα Χανιά να έχει κρύψει στο χώρο του πορτ-μπαγκάζ την ανήλικη κόρη της, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί το πρόστιμο των 150 ευρώ καθώς μέσα στο αυτοκίνητο ήταν μια ακόμα γυναίκα μπορεί να ήταν ακραίο και υπερβολικό (ως περιστατικό) αλλά δεν ήταν μεμονωμένο!

Τα πρόστιμα ως τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης σε όλη την Κρήτη ήταν 56, με το Ηράκλειο να έχει την πρωτοκαθεδρία με 32 βεβαιωμένες παραβάσεις, ενώ όπως φαίνεται το τρίτο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο ευθύνεται για την πλειονότητα των περιπτώσεων.

Αρκετές πάντως από αυτές τις 32 παραβάσεις φαίνεται πως εντοπίστηκαν επειδή οι παραπτωματούχοι δεν είχαν τα χαρτιά που απαιτούντο μαζί τους!

Στην υπόλοιπη Κρήτη τα νούμερα των παραβάσεων ήταν μονοψήφια. Στα Χανιά βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις, στο Ρέθυμνο 7 και το Λασίθι 8 ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο ΒΟΑΚ δεν βεβαιώθηκε κανένα πρόστιμο!

Όσο για την... ευφάνταστη γυναίκα που έκρυψε την κόρη της στο βοηθητικό  χώρο του πορτ-μπαγκάζ φαίνεται πως κάποιος την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ