Ξεχώρισαν στη Στατιστική και τώρα ζητούν την ψήφο μας

Ξεχώρισαν στη Στατιστική και τώρα ζητούν την ψήφο μας

Δείτε το βίντεο που δημιούργησαν οι μαθητές του Πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου

Ο Ιάσονας Πάσσαμ , ο Αλέξανδρος Πεδιαδιτάκης και ο Χαράλαμπος Φαλιακάκης από το Πρότυπο Λύκειο Ηρακλείου χρειάζονται την ψήφο μας, την ψήφο του κοινού δηλαδή,  με ένα βίντεο που έφτιαξαν, για να προχωρήσουν στην ευρωπαϊκή φάση του Μαθητικού Διαγωνισμού στη Στατιστική για μαθητές Λυκείων της Eurostat.

Η ομάδα που το βίντεό της, από χθες μέχρι τις 22 Απριλίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ., συγκεντρώσει τα περισσότερα likes από τα 5 που έχουν προκριθεί από την προηγηθείσα φάση, θα αποκτήσει αυτό το δικαίωμα συμμετοχής, μέσω του Βραβείου Κοινού.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μπορείτε να δώσετε το like σας ανώνυμα, αλλά πρέπει να έχετε κάνει login με τον λογαριασμό σας στο YouTube/Google.

Τι είναι το Βραβείο Κοινού;

Με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει στον διαγωνισμό, ο «4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός στη Στατιστική» περιλαμβάνει μία καινοτομία σε σχέση με τους προηγούμενους: τη διοργάνωση του Βραβείου Κοινού (Public Choice Award-PCA).

Οι πέντε πρώτες ομάδες, κάθε κατηγορίας, που αναδείχτηκαν από το ελληνικό σκέλος του Διαγωνισμού, καλούνται να διαμορφώσουν και να παρουσιάσουν ένα βίντεο, στην αγγλική γλώσσα, στο οποίο, χρησιμοποιώντας στατιστικά στοιχεία, θα πραγματεύονται ένα θέμα που τους έχει ανακοινώσει η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Το κοινό, με την ψήφο του, θα επιλέξει τη μία από τις δύο ομάδες, κάθε κατηγορίας, που θα συμμετάσχουν στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό στη Στατιστική. Η δεύτερη ομάδα θα προκύψει βάσει αξιολόγησης από την Επιτροπή Αξιολόγησης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική.

Δείτε το βίντεο των μαθητών:

Δείτε επίσης:

Οι μαθητές της Κρήτης … το έχουν με την Στατιστική!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ