Ξεκινά το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» του Δήμου Χανίων

Newsroom
Newsroom

Μία νέα δημοτική δομή για τους κοινωνικά ευάλωτους πολίτες

Η νέα κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων, το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» ανοίγει και επίσημα τις πύλες του και είναι έτοιμο να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

"Πρόκειται για μια δομή-πρότυπο που πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υποθέσεων, Ελένης Ζερβουδάκη, υπό την πλήρη μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, με την ευγενική χορηγία του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Οréal Hellas (L’Οréal Professional Products) και σε αγαστή συνεργασία με εθελοντές κομμωτές και κουρείς των Χανίων.

Κατά την επίσημη παρουσίαση της νέας κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, θα παρευρεθούν στον χώρο του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, εκπρόσωποι της L’Οréal Hellas και των εθελοντών, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Χανίων, στεγάζεται εντός της πρωτότυπης δομής του Δήμου, το Κοινωνικό Πλυντήριο (οδός Καραϊσκάκη 55, πλησίον Δημαρχείου), δημιουργώντας έτσι μια ολιστική μονάδα φροντίδας για τους αστέγους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας". 

Τα εγκαίνια και η επίσημη λειτουργία της κοινωνικής δομής θα γίνουν τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ..

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ