Ξεκινούν οι εγγραφές για τους επιτυχόντες στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου

Ξεκινούν οι εγγραφές για τους επιτυχόντες στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου

Τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή

Η διεύθυνση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου, ενημερώνει ότι από Πέμπτη 16/9-Τετάρτη 22/9 (15:00-20:00) θα γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων της Α’ φάσης εγγραφών, όσων είχαν δηλαδή υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση.

Τα  Αποτελέσματα Επιλογής έχουν αναρτηθεί εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Θα ακολουθήσει Β΄Φάση εγγραφών 24-28/9 (επιλαχόντες) και Γ' Φάση εγγραφών 29/9-1/10 (όσων δεν κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση)

 

Για την εγγραφή τους οι επιτυχόντες θα χρειαστούν:
 

· τον ΑΜΚΑ στους

· τον αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου

· τον τίτλο σπουδών που χρησιμοποίησαν κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση (Απολυτήριο Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, Πτυχίο ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ, κ.ά.)

· Ατομικό Λογαριασμό Ασφάλισης σε περίπτωση που υπάρχει προϋπηρεσία στην ειδικότητα

· Oποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφο αποδεικνύει την ένταξη στις κατηγορίες των τριτέκνων, των πολυτέκνων, των ΑμΕΑ, των μελών μονογονεϊκής οικογένειας ή των παλλινοστούντων
 

Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα.Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως.

Στην περίπτωση κατά την οποία, εγγεγραμμένος μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού επιλέχθηκε μέσω της τρέχουσας διαδικασίας και επιθυμεί την φοίτησή του στη νέα ειδικότητα, θα πρέπει να υποβάλλει στο Ι.Ε.Κ. που είχε αρχικά εγγραφεί υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμεί τη διαγραφή του ΕΝΤΟΣ της προκαθορισμένης προθεσμίας εγγραφών Α’ φάσης, διαφορετικά θα χαθεί το δικαίωμα εγγραφής του στην Α' φάση.

Στη φάση αυτή δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν βελτίωση όσοι είναι επιτυχόντες σε μεταγενέστερη της 1ης προτίμησής τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μια κενή θέση σε καλύτερη προτίμηση

 

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν και διαρκεί πέντε εξάμηνα: Τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και η παρουσία είναι υποχρεωτική. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη σχετική δημοσίευση.

Δ.Ι.Ε.Κ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

http://www.iekreth.gr/

Ε. Παχλά & Σ. Πέτρουλα, Περιβόλια Ρέθυμνο

Τηλ.: 28310-53969  & 53970

Email: diekrthymnou@gmail.com

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ