Ξερίζωσαν τα κρινάκια της θάλασσας στην παραλία Αρίνα !

Καλούν τη δημοτική αρχή να εντοπίσει τον ιδιώτη που προχώρησε σε αυτή την αυθαιρεσία οι κάτοικοι της περιοχής

Την οργή και την αγανάκτηση τους εκφράζουν οι Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανού Κάμπου για την εικόνα που αντίκρισαν με τους ξεριζωμένους Μινωικούς κρίνους στην παραλία δίπλα στο ξενοδοχείο ΑΡΙΝΑ.

Πρόκειται για τον αυθαίρετο ξεριζωμό ενός προστατευόμενου φυτού και υπέροχου λουλουδιού που σκορπάει το άρωμα του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ομορφαίνει τις παραλίες με τα κατάλευκα άνθη του.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανάρτηση τους στο facebook οι Ενεργοι Πολίτες Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου :

Ως ενεργοί πολίτες της περιοχής καλούμε την Δημοτική Αρχή του τόπου μας να εντοπίσει τον ιδιώτη που διέπραξε αυτή την αυθαίρετη πράξη και να προβεί άμεσα στη σχετική καταγγελία του. Επίσης καλούμε την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου (ως διαχειριστής της παραλιακής ζώνης) να αποτρέψει την καταστροφή του φυσικού παραλιακού χώρου και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις σ’ αυτούς που ευθύνονται για την αναφερόμενη παρανομία.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση