Υπογραφές για την πλατεία της Ρογδιάς και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Υπογραφές για την πλατεία της Ρογδιάς και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων

Τη σύμβαση για την ανάπλαση της πλατείας Ρογδιάς και την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με την ανάδοχο εταιρεία του έργου. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται με ίδια έσοδα του Δήμου και με πιστώσεις του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

υπογραφές

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, ανέφερε: «Μια νέα σελίδα ανοίγει για τη Ρογδιά. Δεν περιοριστήκαμε στα 357.000,00€ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ. Ο Δήμος Μαλεβιζίου έβαλε πλάτη για να ξεκινήσει μια πραγματικά ολοκληρωμένη παρέμβαση που θα αναβαθμίσει τον οικισμό. Γι’ αυτό επιλέξαμε να δεσμεύσουμε επιπρόσθετα ίδια έσοδα ύψους 592.000,00€, διασφαλίζοντας ότι η παρέμβαση θα είναι ουσιαστικά λειτουργική, με όρους βιωσιμότητας. Σήμερα μπήκαν οι υπογραφές για την ανάπλαση της πλατείας Ρογδιάς και την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι 18 μήνες».

Το παρών στο πλαίσιο υπογραφής της σύμβασης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι, έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης και Γρηγόρης Φασουλάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ρογδιάς Γιάννης Στρατάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μαλεβιζίου Μανώλης Γενναράκης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ