Υπογραφές στο έργο ανάπλασης των οδών Ελλήνων Ολυμπιονικών, Μακρή & Κωνσταντινουπόλεως

Newsroom
Newsroom

850.000€ ο προϋπολογισμός

Την Τρίτη 03.05.2022 υπεγράφη στο Γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για το νέο έργο «Ανάπλαση τμήματος οδών: Ελλήνων Ολυμπιονικών, Μακρή και Κωνσταντινουπόλεως».

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 850.000€ και περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις, νέα πεζοδρόμια, υπόγεια δίκτυα δημοτικού φωτισμού και άρδευσης, τοποθέτηση φωτιστικών, ράμπες, δενδροφύτευση κ.α.

«Παρεμβαίνουμε δυναμικά σε ένα τμήμα του νέου σχεδίου πόλεως που έχει πραγματικά ανάγκη» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

«Η οδός Ελλήνων Ολυμπιονικών αποτελεί βασική αρτηρία της πόλης με μεγάλη κίνηση πεζών και οχημάτων, καθώς εκτός από την πρόσβαση στις κατοικίες αποτελεί την οδό προσπέλασης στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για ένα έργο που απαντά σε κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης και θα βελτιώσει την καθημερινότητα πολλών πολιτών.

Στον προγραμματισμό και το σχεδιασμό των έργων μας για την πόλη της Ιεράπετρας στρέφουμε το βλέμμα μας όχι μόνο στο κέντρο αλλά σε κάθε δρόμο και σε κάθε γειτονιά που χρήζει παρέμβασης για να την ομορφύνουμε και να την αναβαθμίσουμε.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την αγαστή συνεργασία και τη συνολική προσπάθεια που οδήγησε σε αυτό το  θετικό αποτέλεσμα.»

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ