Υποψήφιος, ξανά, στον Δήμο Φαιστού ο Γ. Μαθιουδάκης

Newsroom
Newsroom

Η παράταξή του δεσμεύεται, σε ανακοίνωσή της, για συνένωση δυνάμεων με στόχο την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Φαιστού

Με ανακοίνωση, συνοδευόμενη από έναν μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, "όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, "μια νέα Δημοτική Παράταξη ευρύτατης συνεργασίας, η «ΦΑΙΣΤΟΣ -ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ», με επικεφαλής τον Ιωάννη Γ. Μαθιουδάκη, γνωστοποιεί την κάθοδο της, με ενωτικό ψηφοδέλτιο καινούργιων προσώπων κι έμπειρων στελεχών από το σύνολο των τωρινών δημοτικών παρατάξεων, στις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Φαιστού, κάνοντας λόγο για «μια δυναμική και καινοτόμο προσπάθεια, πρωτοποριακή για την Αυτοδιοίκηση της περιοχής- ενώνοντας τις δυνάμεις μας για την πρόοδο του Δήμου μας».

Αναλυτικά:

‘’Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης προς τις  συνδημότισσες και τους συνδημότες, αλλά και αναλογιζόμενοι το χρέος μας για το μέλλον της νέας γενιάς του τόπου μας, συμμετέχουμε σε μια ,δυναμική και καινοτόμο προσπάθεια, πρωτοποριακή για την Αυτοδιοίκηση της περιοχής μας.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την πρόοδο του Δήμου μας, δημιουργώντας μια νέα Δημοτική Παράταξη, την «ΦΑΙΣΤΟΣ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ».

Η νέα αυτή αυτοδιοικητική κίνηση, απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από καινούρια πρόσωπα, αλλά και έμπειρα στελέχη, από το σύνολο των τωρινών δημοτικών παρατάξεων, με επικεφαλής τον Ιωάννη Γ. Μαθιουδάκη.

Θέλοντας να δούμε επιτέλους το Δήμο μας να προοδεύει, ώστε να έχει την ανάπτυξη που του αξίζει, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, με κύριο στόχο την πρόοδο του.
Χωρίς άλλη χρονοτριβή, οπισθοδρόμηση και στασιμότητα !!!

Πρόκειται για έναν από τους πιο προνομιούχους Δήμους της Κρήτης όσον αφορά τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του, αλλά συνάμα και για έναν από τους πιο αδικημένους όσον αφορά τα έργα, τις υποδομές και την αναπτυξιακή πορεία.

Σε μια συμμαχία δυνάμεων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη και δίκαιη αντιμετώπιση τους, καλούμε όλες και όλους εσάς, τις συνδημότισσες και συνδημότες μας, να στηρίξετε αυτή την κοινή προσπάθεια για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Φαιστού.’’

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ