ΚΡΗΤΗ

Υπόθεση Μεσσαράς: αρνείται ότι βίασε τις κόρες του και ότι είναι ο πατέρας του μωρού που γεννήθηκε

Σήμερα η απολογία του 54χρονου, θα ζητήσει  DNA η υπεράσπιση

Δικαστήρια Ηράκλειο μεσσαρα
Photo Credits: @Imageonline.gr

Για τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση των δύο κορών του, 24 ετών και 15 ετών αντίστοιχα, με την πρώτη να αντιμετωπίζει προβλήματα νοητικής στέρησης, απολογείται σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου ο 54χρονος από την Μεσσαρά. Μάλιστα έχει καταγγελθεί ότι το μωράκι που γέννησε τον Ιούλιο του 2025 η 24χρονη και έχει δοθεί για υιοθεσία εκτός Κρήτης είναι βιολογικό παιδί του κατηγορούμενου. Τότε, είχε προβληθεί ο ισχυρισμός η κοπέλα έμεινε έγκυος όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά από κάποιον Πακιστανό, ωστόσο δεν είχε γίνει σχετική καταγγελία.

Ο 54χρονος αρνείται πλήρως τις αποδιδόμενες κατηγορίες, ισχυρίζεται ότι υποκινήθηκαν από τον γιο του με σκοπιμότητα και εμφανίζεται διατεθειμένος να ζητήσει να υποβληθεί σε διαδικασία DNA για να αποδείξει, όπως λέει, την αθωότητα του αναφορικά με το νεογέννητο βρέφος και τους βιασμούς.

Η ΕΛ.ΑΣ είχε συλλάβει και την 42χρονη σύζυγο και μητέρα των δύο κοριτσιών για ενδοοικογενειακή σωματική βία, αφέθηκε ωστόσο ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Στο πλευρό του ζευγαριού, που είναι γονείς πέντε παιδιών, βρίσκεται η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας και άλλοι στενοί συγγενείς. Εμφανίζονται πεπεισμένοι για την αθωότητα τους και εξαπολύουν μύδρους για τα δύο κορίτσια αλλά και τον αδερφό τους που τα πήρε από το χέρι και ανήμερα των Φώτων πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον πατέρα τους. Ο 23χρονος γιος ζει στο Λασίθι όπου είναι παντρεμένος και οι σχέσεις με την οικογένεια του δεν ήταν και οι καλύτερες. Την περίοδο των εορτών φιλοξένησε τις δύο αδερφές του και εκεί, όπως καταγγέλλεται, αποκάλυψαν ότι ο πατέρας τους τις έχει κακοποιήσει σεξουαλικά κατ’ επανάληψη όταν η μητέρα απουσίαζε στη δουλειά  και ότι το μωρό που γεννήθηκε είναι δικό του.
 


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η οικογένεια, όπως έχει γράψει το Cretalive.gr την τελευταία διετία βρίσκεται σε επαφή με κοινωνικές υπηρεσίες κατόπιν συγκεκριμένων αναφορών-καταγγελιών. Σε αυτή τη διετία και παρά τις επαφές με τους κοινωνικούς λειτουργούς δεν «ανιχνεύτηκε»  κάποιο θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα της οικογένειας. Μέσα από καταθέσεις, ωστόσο περιγράφονταν συμπεριφορές των κοριτσιών που δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες σε κάθε περίπτωση.
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση