5 σειρές δράσης του Netflix που πρέπει να δείτε τώρα

5 σειρές δράσης του Netflix που πρέπει να δείτε τώρα

Σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον μια για να κάνετε binging

Το Netflix δεν έχει απλά μπει στην ζωή μας για τα καλά, αλλά έχει γίνει καθημερινότητα. Η πλατφόρμα γεμίζει συνεχώς την «βιβλιοθήκη» της, αλλά το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν την επισκέπτεσαι κάθε μέρα, δεν τα έχει δει όλα. Οι 5 παρακάτω σειρές δράσης, είναι μερικές από τις παλιές ή νέες σειρές που θα έπρεπε να δείτε. Αν όχι όλες, κάποιες από αυτές. Γιατί σίγουρα θα βρείτε τουλάχιστον μια για να κάνετε binging…

Broadchurch

Μια σειρά μυστηρίου που κράτησε τρεις συνολικά σεζόν και απέκτησε το δικό της κοινό. Μετά την δολοφονία ενός αγοριού σε μια μικρή παραθαλάσσια πόλη, η προσοχή των μίντια τείνει να διαταράξει την ομαλή ζωή των κατοίκων της. Δυο ντετέκτιβ, αναλαμβάνουν την υπόθεση και ανακαλύπτουν πολλά μυστικά.

Criminal: United Kingdom

Το επιτυχημένο franchise του Netflix, ξεκίνησε το 2019, από τη Γαλλία την Γερμανία και την Ισπανία (τα οποία επίσης πρέπει να δείτε). Τώρα ήρθε η σειρά του Ηνωμένου Βασιλείου να απογειώσει την αστυνομική σειρά που κάνει τον γύρο της Ευρώπης, με ένα δυνατό cast και ακόμα περισσότερο σασπένς. Αξίζει...

Rebellion

Η μίνι-σειρά για τη γέννηση της σύγχρονης Ιρλανδίας, σκύβει πάνω από το μεγαλύτερο κεφάλαιο της σύγκρουσης μεταξύ των Ιρλανδών με την βρετανική αυτοκρατορία. Το 1916, με τη βίαιη εξέγερση στο Δουβλίνο ξέσπασε μια επανάσταση που έμελλε να στιγματίσει την ιστορία των δυο νησιών και να αλλάξει την ζωή των βρετανών στρατιωτών αλλά και των ιρλανδών επαναστατών.

Traitors

Αν έχετε υπομονή με ελαφρώς αργόσυρτες σειρές, τότε το «Traitors» δεν θα σας κουράσει. Μπορεί να αργεί λίγο να «παραδώσει» αλλά τελικά το κάνει με έναν γλαφυρό τρόπο, με τους διαλόγους να είναι το πιο δυνατό ατού της. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η Φιφ στρατόλογείται από τους Αμερικανούς, ώστε να ανακαλύψει ένα Ρώσο κατάσκοπο που έχει εισχωρήσει στα κέντρα αποφάσεων της βρετανικής κυβέρνησης.

Stateless

Μια σειρά με δυνατά ονόματα και αμείωτο σασπένς που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Τέσσερις άνθρωποι, ένας πρόσφυγας, μια γυναίκα φυγάς, ένας πατέρας παγιδευμένος σε μια δουλειά και μια γραφειοκράτης συναντιούνται σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων της Αυστραλίας.

Πηγή: e-daily.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ