Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Απίστευτη εξέλιξη με τον μικρό Στέργιο

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Απίστευτη εξέλιξη με τον μικρό Στέργιο

Το spoiler αφορά σε εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε προς το τέλος της τρίτης σεζόν!

Μήνες πριν την έναρξη της τρίτης σεζόν των Μελισσών, τα spoilers δίνουν και παίρνουν. Λέγεται πως ο μικρός Σέργιος Σεβαστός, ο χαρακτήρας που ερμηνεύει μοναδικά ο πιτσιρικάς Σπύρος Ντούγιας, επιστρέφει στο Διαφάνι πολλά χρόνια μετά – και μάλιστα, μαζί με τη σύντροφό του.

Ένα χωριό της Θεσσαλίας όπου έζησε, όπως παρακολουθήσαμε όλοι στις δύο περασμένες σεζόν, τα πιο τρυφερά χρόνια της ζωής του.

Φυσικά η επιστροφή του συγκεκριμένου χαρακτήρα γίνεται σε διαφορετική χρονική περίοδο, δηλαδή πολλά χρόνια αργότερα.

Ο Σέργιος λοιπόν, σύμφωνα με το spoiler έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και καταλήγει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη όπου και ξεκινάει η εξιστόρηση των γεγονότων από εκείνον.

Οι μνήμες του είναι σκληρές φέρνοντας στον νου του όλα τα πρόσωπα που στιγμάτισαν την παιδική του ψυχή. Θέλει να δει από κοντά όσους έχουν επιζήσει, κάτι που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουμε και άλλες απώλειες από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Ο Σέργιος, μεγάλος και γοητευτικός νέος πια, εξιστορεί στην αγαπημένη του τα όσα έζησε κοντά στις μητέρες του, τις θείες του, τη γιαγιά και τον παππού του, δηλαδή τα πρόσωπα που έζησε από την καλή και από την ανάποδη στα παιδικά του χρόνια.

Και ύστερα θα περάσει την πόρτα του σπιτιού των αδελφών Σταμίρη για να συναντήσει κάποια από αυτά τα πρόσωπα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παραπάνω spoiler αναφέρεται σε ένα από τελευταία επεισόδια του τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ