Αιμιλία Τσουλφά: Σοκαρίστηκα, δεν γνώριζα για την Σοφία Μπεκατώρου

Αιμιλία Τσουλφά: Σοκαρίστηκα, δεν γνώριζα για την Σοφία Μπεκατώρου

«Ανακαλώ εκείνη την περίοδο στο μυαλό μου και πραγματικά δεν είχα καταλάβει τίποτα» λέει η χρυσή ολυμπιονίκης

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Αιμιλία Τσουλφά βρέθηκε στον καναπέ του Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε τον Ιανουάριο η συναθλήτριά της Σοφία Μπεκατώρου.

«Δεν την ήξερα την ιστορία της Σοφίας, δεν το γνώριζα. Παρόλο που ό,τι συνέβη ήταν την περίοδο που ήμασταν μαζί συναθλήτριες και αγωνιζόμασταν. Δεν γνώριζα καθόλου και σοκαρίστηκα γιατί συνειδητοποίησα ότι συνέβησαν όλα τόσο κοντά μου, αλλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου καθόλου. Η Σοφία θεώρησε ότι ίσως να επηρέαζε όλο αυτό την όλη μας συνεργασία. Ίσως εκείνη να μην ήταν έτοιμη.

Ανακαλώ εκείνη την περίοδο και πραγματικά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Το μόνο αργότερα ήταν ότι δεν ήθελε να έχει επαφές με την Ομοσπονδία οπότε μου είπε να αναλάβω εγώ αυτό το κομμάτι», ανέφερε η Αιμιλία Τσουλφά.

Η Αιμιλία Τσουλφά μετά το χρυσό μετάλλιο του 2004 που πήρε μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το 2006 όπου και ο ερχομός στη ζωή της κόρης της την έκανε να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με την οικογένειά της.

15 χρόνια μετά η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας όντας μητέρα τριών παιδιών πια αγωνίστηκε με παρτενέρ την Αριάδνη Σπανάκη και μαζί πήραν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το Φεβρουάριο του 2021.

Κέρδισαν την πρόκριση μετά από 11 συγκλονιστικές ιστιοδρομίες που διεξήχθησαν στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ