Άννα Μπεζάν: «Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κακοποίηση που δέχθηκε, την μήνυση στον πατέρα της και πώς κατέληξε στο ορφανοτροφείο

Για την κακοποίηση που υπέστη από τον πατέρα της σε ηλικία 12 ετών και τα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο μίλησε η ηθοποιός Άννα Μπεζάν. 

«Ήταν δική μου επιλογή να πάω σε ορφανοτροφείο. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια, έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού, το οποίο δεν μπορείς να διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς», είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not». 

Όπως εξήγησε η γνωστή ηθοποιός, που πέρυσι συμμετείχε στην σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ, ο πατέρας της δεν γνώριζε για τη μήνυση. 

«Όταν το έμαθε ήταν αργά, με είχαν ήδη πάρει από το σπίτι. Δεν αντέδρασε, γιατί υπήρχε εισαγγελική απόφαση που έλεγε ότι δεν μπορεί να με πλησιάσει στα 2 μέτρα», δήλωσε.

«Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος. Είχα πάει χτυπημένη στο σχολείο, οπότε οι δάσκαλοι κατάλαβαν τι τρέχει. Δεν μπορούσα να το κρύψω», πρόσθεσε για την κακοποίηση που υπέστη ως παιδί.

Η Άννα Μπεζάν έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. «Δεν μου ταίριαξε το GNTM, ήταν αρκετά πιεστικά για τους δικούς μου ρυθμούς. Δεν πέρασα καλά εκεί. Δεν μπορούσα να είμαι συνέχεια χαμογελαστή και να μην έχω προσωπικότητα» δήλωσε.

Πηγή: Lifo

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ