Αποχώρησε από το MasterChef ο κρητικός "Δήμαρχος"

Αποχώρησε από το MasterChef ο κρητικός "Δήμαρχος"

Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση παίκτες του MasterChef ετοίμασαν τα δύο πιάτα

Ο Ιωάννης, ο Διονύσης και ο Κωστής από την Κρήτη, φόρεσαν τις μαύρες ποδιές, έβαλαν τα δυνατά τους για να παραμείνουν στο MasterChef.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα αρκετά απαιτητικό πιάτο που είχε ετοιμάσει ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης, εικονικό ριζότο σελινόριζας με ψητά χτένια και κόλιανδρο. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση καθώς έπρεπε να ετοιμάσουν και γλυκό από τον pastry σεφ, Θανάση Σταμούδη.

Οι παίκτες του MasterChef ετοίμασαν τα δύο πιάτα, τα οποία δοκίμασαν οι κριτές. Ωστόσο, η προσπάθεια του Κωστή Αλεξάκη δεν τους ευχαρίστησε και έτσι ο Κωστής είδε την πόρτα της εξόδου από το MasterChef.

Το πιάτο του Κωστή ήταν εκείνο που ευχαρίστησε λιγότερο τους κριτές με αποτέλεσμα να δει την πόρτα της εξόδου. “Ήταν μία σύντομη εμπειρία. Ένα σύντομο ταξίδι και δεν κατάφερα να ξεδιπλώσω τον μαγειρικό μου εαυτό. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα και χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Η μαγειρική δεν σταματά ποτέ. Το θέμα είναι να έχει κάποιος τύχη εδώ μέσα”.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ