Αρναούτογλου: Αυτός θα είναι ο πρώτος "καλεσμένος" της επόμενης σεζόν

Αρναούτογλου: Αυτός θα είναι ο πρώτος "καλεσμένος" της επόμενης σεζόν

Τον πρώτο καλεσμένο της επόμενης σεζόν του "The 2Night Show" αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής, λίγο πριν το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, ευχαρίστησε τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες του, και αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τις "Μύγες" να αναλαμβάνουν δική τους εκπομπή από τη νέα χρονιά.

«Ακούγεται ότι οι “Μύγες” δεν θα είναι του χρόνου εδώ και θα κάνουν μία τηλεοπτική εκπομπή εδώ στο κανάλι σαν ένα late night show. Μην απαντήσετε τίποτα. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γι' αυτή τη συνεργασία. Να ξέρετε ότι αν συμβεί κάτι και κάνετε μία καινούρια δική σας εκπομπή, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάει πάρα πολύ καλά», ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Προσπαθώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου από όλους μας για την αγάπη που δείξατε αυτή τη χρονιά. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και η αλήθεια είναι ότι μου έμεινε το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες” που δεν έχω πάρει συνέντευξη. Αλλά θέλω να πω ότι του χρόνου η εκπομπή ξεκινάει με συνέντευξη από το άλογο από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έτσι θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και να επιστρέψουμε» είπε κλείνοντας ο γνωστός παρουσιαστής.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ