Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον James Bond;

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον James Bond;

Οι φήμες εδώ και καιρό κάνουν λόγο πως ο Regé-Jean Page είναι ένας από τους υποψήφιους ηθοποιούς για τον ρόλο του James Bond, μετά την αποχώρηση του Daniel Craig

Οι φήμες εδώ και καιρό κάνουν λόγο πως ο Regé-Jean Page είναι ένας από τους υποψήφιους ηθοποιούς για τον ρόλο του James Bond, μετά την αποχώρηση του Daniel Craig, και μάλιστα, έχει γίνει επικρατέστερος, ειδικά μετά και την αποχώρηση του από τη σειρά Bridgerton.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξη του πριν παραχώρησε πριν δύο ημέρες στη Βρετανική Mirror, είπε για τον αγαπημένο μυστικό πράκτορα: «Πιστύεω πως αν είσαι Βρετανός και έχεις κάνει οτιδήποτε που αξίζει και οι άλλοι άνθρωποι το παρατηρούν, τότε όλοι θα αρχίσουν να μιλάνε γι’αυτό. Προφανώς είμαι κολακευμένος.».

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω αφού κατέληξε στην διπλωματική απάντηση: «Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτό».

Εξήγησε, επίσης, πως η πανδημία δεν του επιτρέπει να κάνει μελλοντικά σχέδια. «Πιστεύω το να κάνεις σχέδια αυτή τη στιγμή είναι κάπως ξεκαρδιστικό. Οπότε έχω σταματήσει να κάνω».

Τέλος, για τον ρόλο του James Bond είναι υποψήφιος και ο Tom Hardy από τη σειρά Peaky Blinders. 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ