Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν με αφορούν καθόλου τα νούμερα του Alpha»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν με αφορούν καθόλου τα νούμερα του Alpha»

Για τη νέα σελίδα που άνοιξε στο Open μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου

Για τη νέα της εκπομπή στο Open με τίτλο «Γράμμα για Σένα» και την αλλαγή τηλεοπτικής στέγης μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή DOT. Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια σε ερώτηση για το αν την αφορούν τα νούμερα του Alpha είπε: «Δεν κοιτάζω καθόλου πίσω μου. Δεν με αφορούν καθόλου τα νούμερα του Alpha, αλήθεια. Ούτε που ξέρω τι παίζει στην ώρα μου», ανέφερε στην εκπομπή DOT για το αν παρακολουθεί τι γίνεται στην προηγούμενη τηλεοπτική της στέγη.


«Αυτό λέγεται αυτοπροστασία, ίσως και λίγο σοφία να λέγεται αυτό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του OPEN, Βίκυ Χατζηβασιλείου. «Ξέρεις πόσες φορές είχα προτάσεις να κάνω πρωινό; Δεν είναι αυτό που με εκφράζει. Γιατί θα πρέπει να κάνουμε όλοι τα ίδια. Δες, όμως, τώρα πού γυρίζω. Εκεί από όπου ξεκίνησα. Με το "Έχεις γράμμα" ξεκίνησα και εκεί επιστρέφω. Είναι η ίδια εκπομπή, το ίδιο φορμάτ το οποίο είναι ιταλικό και απλά τώρα του έδωσα έναν άλλον τίτλο για να μην είναι ακριβώς αυτό το παλιό. Είναι μια νέα αρχή, ένα restart, αλλά είναι αυτό το φορμάτ και το λέμε "Γράμμα Για Σένα"».

«Έτσι, αυτή η εκπομπή που έφυγε από μένα, ξαναγυρίζει σε μένα» κατέληξε με χαμόγελο η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Κάθε εβδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις. «Η εκπομπή είναι αυτή που ξέρετε και περιμένετε από εμένα. Ανθρώπους να βρίσκονται ξανά. Οικογένειες να σμίγουν ξανά. Έρωτες να φουντώνουν επίσης. Συγγνώμες να ομολογούνται και λάθη να διορθώνονται. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτό που κάναμε τόσα χρόνια, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με αγάπη, σεβασμό και εντιμότητα. » είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του OPEN σε συνέντευξή της στο «Ευτυχείτε». Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 20:00.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ