Βίκυ Καγιά: «Λύθηκε η παρεξήγηση» είπε για την κόντρα με την Ηλιάνα

Βίκυ Καγιά: «Λύθηκε η παρεξήγηση» είπε για την κόντρα με την Ηλιάνα

Οι δύο γυναίκες που μοιράστηκαν για δύο χρόνια τις διπλανές καρέκλες στις θέσεις των κριτών του GNTM έδωσαν επιτέλους τέλος στην κόντρα τους. 

 

Κρατάει χρόνο αυτή η κολώνια! Το σίριαλ στην κόντρα ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επιτέλους έλαβε τέλος!

Η Βίκυ ήταν εκείνη που σήκωσε τη σημαία της ανακωχής και η παρεξήγηση που έκανε τις δύο παρουσιάστριες να μιλούν η μία μετά την άλλη για την κόντρα τους, 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν λύθηκε η κόντρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά θέλησε μόλις σήμερα να βάλει μια τελεία στο σίριαλ δηλώσεων της τελευταίας χρονιάς και έκλεισε την κόντρα, δηλώνοντας πως πάει τέλειωσε, η παρεξήγηση λύθηκε:

«Φυσικά και έληξε η παρεξήγηση και έληξε και ωραία γιατί αληθινά τη συμπαθώ και αληθινά με συμπαθεί κι εκείνη. Ήταν μια παρεξήγηση, δεν ξέρω ποιος την ξεκίνησε και γιατί δεν τα είπαμε πιο πριν και δεν θα έλεγα όχι σε μια συνεργασία στο τέλος».

Είχε προηγηθεί πριν 18 ημέρες η παραδοχή εκ μέρους της Καγιά πως είχε έρθει η ώρα να μιλήσει με την Ηλιάνα για να λυθεί αυτό που έκανε τις δύο γυναίκες να ανταλλάσσουν δηλώσεις μεταξύ τους. 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ