Βιντεοπαιχνίδι με την κολεξιόν Φθινόπωρο 2021 του Balenciaga

Βιντεοπαιχνίδι με την κολεξιόν Φθινόπωρο 2021 του Balenciaga

Σε βιντεοπαιχνίδι παρουσίασε ο οίκος Balenciaga την κολεξιόν Φθινόπωρο 2021. Στο «Afterworld: The Age of Tomorrow», οι παίχτες ταξιδεύουν σε έναν μελλοντικό κόσμο που παραπέμπει σε χώρα των θαυμάτων, περνώντας δίπλα από avatar, ντυμένα με κουρελιασμένα τζιν και μπότες θωρακισμένων ιπποτών.
 
Ο Demna Gvasalia, ο διευθυντής δημιουργικού στον οίκο, θέλησε να δημιουργήσει κρεασιόν που πιστεύει ότι αντιπροσωπεύουν το μέλλον του ρούχου. Κρεασιόν στις οποίες «συνυπάρχουν η φύση και η νεότητα», ενδύματα τα οποία μπορούν να βρουν καινούργια χρήση και να διαρκέσουν για πάντα. «Ο κόσμος θα συνεχίσει να φορά ρούχα που αγαπά έως ότου διαλυθούν» είπε, σύμφωνα με το Dezeen, ο Gvasalia. «Το κάνω εγώ ο ίδιος. Γι' αυτόν τον λόγο, δείχνουν τελείως κατεστραμμένα, φθαρμένα, τσαλακωμένα εκ των προτέρων» συνέχισε.
 
Το βιντεοπαιχνίδι είναι δομημένο σε πέντε διαφορετικά επίπεδα ή «ζώνες», τις οποίες διασχίζει ο παίκτης ακολουθώντας προκαθορισμένη διαδρομή που σηματοδοτούν φωτεινά βέλη. Η διαδρομή ξεκινά σε μια μπουτίκ Balenciaga και, ακολούθως, ο παίκτης εξέρχεται σε δρόμο της πόλης και ανεβαίνει σε λεωφορείο το οποίο απογειώνεται και «εξαερώνεται».
 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ