Δακρυσμένη η Adele ανακοίνωσε την ακύρωση των εμφανίσεών της στο Λας Βέγκας

Η Adele είχε ανακοινώσει 24 παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace που θα γίνονταν κάθε Σαββατοκύριακο και θα ξεκινούσαν από τις 21 Ιανουαρίου

Μόλις μερικές ώρες πριν την έναρξη της πρεμιέρας της, κλαίγοντας, η Αdele ανακοίνωσε την ακύρωση των εμφανίσεών της απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

Με δάκρυα στα μάτια η Adele ανακοίνωσε ότι αναβάλει τα shows «Weekends with Adele» στο Λας Βέγκας, μόλις 24 ώρες πριν από την πρεμιέρα της.

«Κάναμε ότι μπορούσαμε για να τα έχουμε όλα έτοιμα στην ώρα τους και να είναι όλα έτοιμα για εσάς αλλά καταστραφήκαμε από τις απίστευτες καθυστερήσεις στις παραδόσεις και τον κορωνοϊό. Οι μισοί μου συνεργάτες έχουν νοσήσει και ακόμα νοσούν και είναι αδύνατον να κάνουμε το σόου», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Η ανακοίνωση, όμως, έγινε λίγες ώρες πριν την πρώτη εμφάνισή της, με αποτέλεσμα πολλοί να έχουν ταξιδέψει από διάφορα μέρη του κόσμου στο Λας Βέγκας.

Για κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις της η αμοιβή της Adele άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ, καθώς όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν ήδη sold out.

Η Adele είχε ανακοινώσει 24 παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace που θα γίνονταν κάθε Σαββατοκύριακο και θα ξεκινούσαν από τις 21 Ιανουαρίου.

Τα εισιτήρια ξεκινούσαν από τα 65 δολάρια και μπορούσαν να φτάσουν έως τις 15.000 δολάρια, ενώ υπάρχουν και άλλοι που κατάφεραν να βρουν εισιτήριο για τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας πληρώνοντας ακόμα και 30.000 δολάρια σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ