«Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου…», αποκαλύπτει η Κάμερον Ντίαζ

Η σταρ του Χόλιγουντ εξήγησε γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς και πώς αντιμετωπίζει την εξωτερική της εμφάνιση

Η Κάμερον Ντίαζ έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και κυρίως για τη σχέση της με τον εαυτό της.

Η σταρ του Χόλιγουντ εξήγησε γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιεί προϊόντα ομορφιάς και πώς αντιμετωπίζει την εξωτερική της εμφάνιση.

Όπως αποκάλυψε η σταρ σε συνέντευξή της στο podcast του BBC, έχει συμφιλιωθεί απόλυτα τόσο με τον χρόνο, όσο και με την ιδέα ότι μία γυναίκα μπορεί να παραμένει πανέμορφη, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώνει ολόκληρες ώρες σε περιποίηση.

 

«Τα τελευταία 8 χρόνια είμαι περισσότερο σαν άγριο ζώο. Παλιότερα ήμουν κι εγώ θύμα της αντικειμενοποίησης των γυναικών, άλλαξα όμως. Τα τελευταία χρόνια δεν με ενδιαφέρει καθόλου το πώς δείχνω. Δεν κάνω τίποτα», είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, έχει φτάσει να μην πλένει καν το πρόσωπό της, καθώς θεωρεί ότι το να ασχολείσαι τόσο με τον εαυτό σου, είναι σπατάλη ενέργειας.

«Δεν πλένω καν το πρόσωπό μου πλέον. Μία ή δυο φορές τον μήνα σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να βάλω καμία κρέμα, αλλά το ξεχνάω αμέσως. Σταμάτησα να δίνω την ενέργειά μου σε αυτά τα πράγματα», ανέφερε

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ