Διονύσης Σαρακίνης: Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα το MasterChef - Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια

Διονύσης Σαρακίνης: Ήθελα να κερδίσει η Μαργαρίτα το MasterChef - Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια

Ο φιναλίστ μίλησε για όλα στη Φωλιά των Κου Κου

Ο Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου». Ο φιναλίστ του MasterChef, δυο μέρες μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής του STAR θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όλα όσα τον αφορούν για το MasterChef.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σαρακίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα. Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά».

 

<

Αναφορικά με την Μαρίνα Ντεμολάι ο Διονύσης ανέφερε: «Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, ‘’όντως τώρα;’’. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική… Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

 

Για την Μαργαρίτα που κέρδισε τελικά το MasterChef ο Διονύσης είπε: «Με τη Μαργαρίτα μαγείρεψα με κανένα άγχος, είτε ήμουν εγώ ο νικητής είτε ήταν εκείνη, δεν υπήρχε χώρος για σκοτούρες, ήμουν ενθουσιασμένος, ήθελα και εγώ να το κερδίσει η Μαργαρίτα. Το είχα πει από την αρχή, το είχα προβλέψει».

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ