Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά»

Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά»

Γιατί πιστεύει ότι η συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» την έχει αλλάξει;

Η Έλενα Χριστοπούλου, η σιδηρά κυρία της showbiz, μίλησε για τα προσωπικά της και για την συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

«Δουλεύω από τα 17, έχω δουλέψει και service και σε bar, έχω κάνει τα πάντα. Ήμουν από μία οικογένεια στην οποία δούλευε μόνο ο πατέρας μου. Μετά τελείωσα το σχολείο, ασχολήθηκα με Αγγλικά – Γαλλικά, έκανα πράγματα πολλά, είχα πάει και σε σχολή για ηθοποιούς, αλλά έκανα τα πάντα από δουλειές. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, φεύγω, όταν βαριέμαι σε μια κατάσταση. Δεν βαριέμαι εύκολα, αλλά όταν νιώθω ότι συμβαίνει, δεν υπάρχει κάτι ώστε να με κρατήσει πίσω. Έχω φύγει από πολλά πράγματα και καταστάσεις, μέσα στα οποία, αν και περνούσα καλά, κάποια στιγμή ένιωθα ότι έπιανα ταβάνι», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Για τα προσωπικά της: «Κανένας δεν με έχει βοηθήσει εμένα στα επαγγελματικά. Δεν χρωστώ σε κανένα. Μου χρωστάνε, δεν χρωστάω. Το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό το πράγμα τον τελευταίο καιρό. Εγώ έκανα πάντα πολλαπλασιασμό με τις σχέσεις μου, προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές. Δεν διαιρούσα ποτέ και δεν αφαιρούσα από τους άλλους. Δεν με ενδιαφέρει να αλλάξω κανένα. Έχω αλλάξει εγώ για τους άλλους. Αυτό που είμαι τώρα, είναι στοιχεία από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου… Δεν θα ήθελα τόσες πληγές, έχω πάρα πολλές μέσα μου στα προσωπικά. Τις άφηνα και κακοφορμούσαν».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ