Ελένη Γερασιμίδου: Τα ριάλιτι μόδας υποβιβάζουν τις γυναίκες

Ελένη Γερασιμίδου: Τα ριάλιτι μόδας υποβιβάζουν τις γυναίκες

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της η ηθοποιός

Στο περιοδικό «7 Μέρες TV» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται με την επέλαση των ριάλιτι στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τρόπο που κατά την ίδια επηρεάζουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γυναικών.

«Δε βλέπω τίποτα από ριάλιτι. Το "Greece Next Top Model" και το "Shopping Star" θεωρώ ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες. Όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά. Βλέπω κάτι ονόματα κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους» υπογράμμισε αρχικά η γνωστή ηθοποιός και συνέχισε, «Βλέπω γύρω μου πανομοιότυπα κορίτσια, πανομοιότυπες γυναίκες, που είναι σίγουρα επηρεασμένες από αυτές τις εκπομπές. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να μην υπάρχει ατομική προσωπικότητα. Η γυναίκα υποβιβάζεται από πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει είτε με πολύ φανερούς τρόπους όπως είναι αυτά είτε με πιο πονηρούς και έξυπνους. Είναι μεγάλη η συζήτηση ανοίγουμε» συμπλήρωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα του fthis.gr.

Παράλληλα, η Eλένη Γερασιμίδου τόνισε ότι τα ριάλιτι είναι πληγή για την κοινωνία. «Κι αν θέλετε γράψτε το. Ας μην παραληφθεί αυτό που λέω. Στόχος είναι η φθορά των συνειδήσεων».

Πηγή: enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ