Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Έχω δεχθεί body shaming

H αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, την καθημερινότητά της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και την παχυσαρκία.

Στις άγνωστες πτυχές της ζωής της, όπως τα εφηβικά της χρόνια και το body shaming που έχει δεχθεί στο σχολείο, αναφέρθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε επίσης για την καριέρα της, την καθημερινότητά της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και την παχυσαρκία.

«Έχω την τύχη και τη χαρά να υπάρχει ένα κοινό που αγαπά τα τραγούδια μου μέσα από το Live άσχετα με το τι θα παίξει στο ραδιόφωνο», ανέφερε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για την ανταπόκριση που λαμβάνει από τον κόσμο ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Στη συνέχεια μίλησε και για τα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της παλαιότερα. «Η παχυσαρκία ήταν ένα κομμάτι που φανερώνει ότι υπάρχει ένα κομμάτι συναισθηματικής έλλειψης. Δυστυχώς στο σχολείο το να είναι ένα παιδί με παραπάνω κιλά δεν περνά απαρατήρητο. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν. Μετά άρχισα να προσπαθώ να φέρω τους άλλους στη θέση μου. Δεν τα έλεγα στους γονείς μου όμως αυτά», υπογράμμισε.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη. «Γελάω όταν λένε στον πατέρα μου ότι είναι μπαμπάς της Ελεωνόρας. Τον κοροϊδεύω, σε εκείνον αρέσει όμως. Το μεγάλο του ατού για μένα είναι ότι έχει να κάνει την επικοινωνία του με τον κόσμο παράλληλα με τη μουσική. Πάντα το προτιμούσα σε σχέση με την σκέτη πρόζα. Με τον πατέρα μου έχουμε διαφορετικής ποιότητας χιούμορ. Ο πατέρας μου είναι αρκετά καυστικός, μπορεί να γίνει καυστικός και ο άλλος να μη νιώσει άβολα. Έχω περισσότερη αδυναμία στον πατέρα μου αλλά έχω περισσότερα κοινά με την μητέρα μου» είπε. 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ