Ένα τηλεοπτικό σαφάρι 40 ημερών στην Κρήτη

Ένα τηλεοπτικό σαφάρι 40 ημερών στην Κρήτη

Μια υπαίθρια ιστορία δράσης, γεμάτη από μοναδικές παραλίες, υπέροχα τοπία, γέλιο και αναποδιές.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου στις 13:45, στο STAR κάνει πρεμιέρα το Life is a beach #MissionCrete με παρουσιαστή τον Χάρη Κιαγιαδάκη. Μαζί του θα είναι οι Μαρία Μιχαλοπούλου, Μάκης Παπασημακόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάδος.

Στην πρώτη εκπομπή θα ξεκινήσει το roadtrip από το νομό Λασιθίου με την Μαρία Μιχαλοπούλου και τον Μάκη Παπασημακόπουλο να επισκέπτονται την παραλία του Ξερόκαμπου. Ιδανικό σκηνικό με απολαυστικά νερά και ένα φεγγάρι γεμάτο, για την πρώτη διανυκτέρευση της ομάδας. Παρά το πρωινό ξύπνημα, η δράση ξεκινά τελικά μέσα στο λιοπύρι! Από την Ζάκρο, αρχίζει η κατάβαση στο Φαράγγι των Νεκρών, με βασικό κίνητρο την παραλία που βρίσκεται στην έξοδό του, αλλά και τον επόμενο προορισμό, που είναι το φοινικόδασος του Βάι.  
Από τις πιο γνωστές παραλίες της Κρήτης, της Ελλάδας, των ταξιδιωτικών οδηγών του κόσμου όλου και τις πιο ιδιαίτερες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Μεσόγειο. 
Εκεί, η ομάδα αναμένει διακριτικά μέχρι να έρθει το βραδάκι και ο κόσμος να αφήσει το μέρος να ανασάνει. Το βραδάκι το σκηνικό ηρεμεί και το κατά τα άλλα πολυσύχναστο Βάι, εντυπωσιάζει. 

Το πρόγραμμα της ημέρας τηρείται αυστηρά και σειρά έχει η επίσκεψη στην ιστορική μονή Τοπλού και δοκιμή κρασιών στο αποστακτήριο που βρίσκεται δίπλα. 

Με την ζέστη να κρατά καλά αρχές Σεπτέμβρη, η βουτιά επιβάλλεται. Η περιοχή της Ερημούπολης με τα κρυστάλλινα, δροσερά νερά και με φόντο τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Ιτάνου είναι η τέλεια επιλογή. 
 
Η επόμενη διανυκτέρευση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στην Σητεία. Η σύντομη παραμονή της ομάδας στην πόλη, περιλαμβάνει ξενάγηση στα αξιοθέατα από τον νέο μας φίλο Μανώλη και πολύ φαγητό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ