Επιστρέφει το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”;

Επιστρέφει το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”;

Σε εξέλιξη οι συζητήσεις με την παραγωγό της εκπομπής

Πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του “Happy Day”, Τίνα Μεσσαροπούλου, αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη εντατικές συζητήσεις με την παραγωγό του Σπύρου Παπαδόπουλου, τη Βίκυ Λάσκαρη, η οποία κάνει την παραγωγή του Κωστή Μαραβέγια για το «Δυνατά», για να επιστρέψει το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στη μικρή οθόνη.

Όπως αποκάλυψε το OPEN φέρεται διατεθειμένο να δώσει αρκετά χρήματα, για να επιστρέψει στην τηλεόραση, η μουσική εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου που συνόδεψε τα σαββατόβραδα των τηλεθεατών τα 17 τελευταία χρόνια.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τι είπε για το τέλος του “Στην υγειά μας ρε παιδιά”

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε ανακοινώσει με ανάρτησή του στο Facebook το τέλος της εκπομπής τον Μάιο του 2021 και είχε αποκαλύψει στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην ψυχολογία του τα γυρίσματά της  όλα αυτά τα χρόνια.

“Ξεσκάω στην εκπομπή, ήταν μια έξοδος για μένα αυτή την περίοδο”, είχε πει και είχε προσθέσει:

“Δεν κουράζομαι ποτέ στη δουλειά. Η εκπομπή είναι δουλειά, αλλά εγώ διασκεδάζω. Είναι κάποιες φορές που δεν είναι τραγούδια που είναι τα αγαπημένα μου, να μην το παίξω υπεράνω. Εκεί, το βλέπουν και μου λένε Σπύρο δεν διασκέδασες. Όταν είναι τα τραγούδια αυτά που μου αρέσουν, μπορώ να κάνω πέντε ημέρες γύρισμα, τις ξεχνάω τις κάμερες”.

Δεν είμαι παρουσιαστής, ούτε έχω κάποιο ταλέντο ιδιαίτερο. Αυτό το πράγμα το γνωρίζω και γι’αυτό το κάνω” συμπλήρωσε. “Ένας καλεσμένος που ήθελα πολύ στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά», και δεν ήρθε, είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ όμως μεγάλη απώλεια” υπογράμμισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. “Ο Μίκης Θεοδωράκης ήρθε τρεις φορές και ίσως στην πρώτη εκπομπή μαζί του δεν πίστευα αυτό που μου συμβαίνει”.

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ