Έρχεται μίνι reunion για τα «Εγκλήματα»

Έρχεται μίνι reunion για τα «Εγκλήματα»

Δεν είναι μόνο τα «Φιλαράκια» που επανενώθηκαν ύστερα από 17 χρόνια

Το φθινόπωρο αναμένεται να γίνει ένα μίνι reunion σε μία πολύ αγαπημένη ελληνική σειρά που έγραψε ιστορία.

Ο λόγος για τα «Εγκλήματα» που ξεκίνησαν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το 2000 και εξακολουθούν να κάνουν υψηλές τηλεθεάσεις όποτε προβάλλονται.

Οι πληροφορίες του znews.gr θέλουν τους τρεις εκ των πέντε πρωταγωνιστών των «Εγκλημάτων» να παίζουν μαζί στην ίδια σειρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Υρώ Μανέ έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να παίξει του χρόνου σε ορισμένα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ  «Η τούρτα της μαμάς», στην οποία παίζουν ήδη η Καίτη Κωνσταντίνου και ο Κώστας Κόκλας.

Η πρόταση για να βρεθούν τηλεοπτικά οι τρεις ηθοποιοί 21 χρόνια μετά τα θρυλικά «Εγκλήματα» υπήρχε από πέρσι.

Συγκεκριμένα, η Υρώ Μανέ είχε δεχτεί πρόταση να ερμηνεύσει τον ρόλο της μητέρας του Κώστα Κόκλα που τελικά έπαιξε η Χρύσα Ρώπα. Το reunion των τριών πρωταγωνιστριών δεν έγινε πέρσι, γιατί η Υρώ Μανέ είχε συμφωνήσει να παίζει στη «Φαμίλια» του ΑΝΤ1. Τ

ότε δεν μπόρεσε να γίνει γιατί το κανάλι του Αμαρουσίου δεν επιθυμεί οι πρωταγωνιστές των σειρών του να παίζουν και σε άλλα σίριαλ. Αυτό όμως που δεν έγινε την προηγούμενη σεζόν, μπορεί να γίνει σε αυτή που ξεκινάει το φθινόπωρο, αφού η «Τούρτα της μαμάς» έχει πάρει έγκριση και για επόμενο κύκλο επεισοδίων.

Βέβαια, ο ρόλος που προτάθηκε στην Υρώ Μανέ αυτή τη φορά είναι πολύ διαφορετικός. Η αγαπημένη ηθοποιός καλείται να ερμηνεύσει τη μητέρα του Παναγιώτου, του συντρόφου του Πάρη (Πάρις Θωμόπουλος), κοινώς τη «συμπεθέρα» του Τάσου (Κώστας Κόκλας) και της Ευανθίας (Καίτη Κωνσταντίνου).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ