Το εξώδικο της Ναταλίας Γερμανού

Τι αποκάλυψε η ίδια.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της κόντρας ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση, η Ναταλία Γερμανού έκανε μία αποκάλυψη που… δεν περίμενε κανείς.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας για το θέμα, θέλησε να τονίσει πως η συγκεκριμένη υπόθεση απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό καθώς πρόκειται για ένα πρώην ζευγάρι που έχει και ένα μικρό παιδί.

Και επειδή το όλο θέμα αφορά σε ενδοοικογενειακή βία, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί, αφού όπως είπαν οι ίδιοι αυτό επιτάσσει το κανάλι που φιλοξενεί τη συγκεκριμένη εκπομπή για τέτοια θέματα.

Η Ναταλία Γερμανού επεσήμανε πως ο Alpha έχει αποφασίσει να κρατάει κάποιες αποστάσεις σε τέτοιου είδους θέματα και να τηρεί όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να τηρηθούν όλα στο πλαίσιο του νόμου.

Όταν συνεργάτης της, επεσήμανε πως η Δικαιοσύνη είναι εκείνη που κάνει την αλήθεια να λάμψει, η παρουσιάστρια έδειξε να έχει ενδοιασμούς και τότε ήταν που αποκάλυψε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε ένα εξώδικο το οποίο ήταν ονομαστικό.

Όμως, η ίδια απέφυγε να αποκαλύψει το οτιδήποτε για το συγκεκριμένο θέμα, προχωρώντας στη ροή της εκπομπής της.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Δεληθανάση: Η απάντηση της στην ανακοίνωση του Κώστα Δόξα

Διαβάστε περισσότερες Lifestyle ειδήσεις

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ