Φάρμα: Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε οικειοθελώς και έριξε “βόμβα” πίσω του

Φάρμα: Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε οικειοθελώς και έριξε “βόμβα” πίσω του

Αιφνιδίασε τους πάντες ο Τάσος Ξιαρχό στη Φάρμα!

Με μια επιστροφή από τα παλιά, εκείνη του Μιχάλη Ιατρόπουλου και με μια νέα οικειοθελή αποχώρηση συνεχίζεται η Φάρμα του ΑΝΤ1. Και αυτός καθώς, στο επεισόδιο του Σαββάτου, ο Τάσος Ξιαρχό αποφάσισε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, από κάποια νυχτερινή εργασία, ο χορογράφος δήλωσε στους συμπαίκτες του πως «φεύγω! Έγινε ένα θέμα… Έχω ένα θέμα γενικά… Έγινε κάτι και πρέπει να φύγω. Αυτό. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό. Πρέπει να πάω, πρέπει να φύγω».

«Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό για να συμπληρώσει με σαφήνεια στην κάμερα: «Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό! Τον Ξιαρχο-γιαννόπουλο! Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πω ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς. Απλά συμβαίνει. Έτσι είμαι».

«Ούτε έκατσα να κλαφτώ ούτε έκατσα να πω τα προβλήματα της ψυχής μου. Νομίζω ότι πολύ απλά, τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, τέλος οι κοπριές, τέλος όλα».

Ζητώντας τη βοήθεια της καλής του φίλης, Μαρίας Μιχαλοπούλου, ο Τάσος Ξιαρχό μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε… νύχτα από την Φάρμα του ΑΝΤ1!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ