Φάρμα: Θλίψη προκάλεσε η αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Φάρμα: Θλίψη προκάλεσε η αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Αντιδράσεις προκάλεσε η αποχώρηση του και η επιλογή του από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο

Θλίψη προκάλεσε στους παίκτες της Φάρμας η αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου από το ριάλιτι. Ο ηθοποιός είχε επιλεχθεί από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ως ο δεύτερος μονομάχος για αυτήν την εβδομάδα, γεγονός που φυσικά δεν άφησε τους συμπαίκτες τους αδιάφορους.

Ο πρώτος, που αντέδρασε για αυτή την επιλογή ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου, τον οποίο συνδέει μία στενή φιλία με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Μάλιστα, ο ίδιος τον θεωρεί την ψυχή της παρέας και ανέφερε πως αν φύγει εκείνος, θα αδειάσει η Φάρμα.

Βέβαια, ο εκρηκτικός του χαρακτήρας δεν τού άφησε πολλά περιθώρια και ο ίδιος εξέφρασε τον θυμό του προς τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, τονίζοντας γιατί δεν θα έπρεπε να είχε επιλέξει τον φίλο του για δεύτερο μονομάχο. Συγκεκριμένα, είπε: «Θα έπρεπε να τον σεβαστεί. Αν ο Μιχάλης φύγει, θα φύγει η ψυχή της Φάρμας. Το εννοώ. Εγώ, αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί, μετά τον αγώνα. Η αγάπη δεν είναι λόγια. Η αγάπη δείχνεται με πράξεις, ταπεινότητα και σεβασμό. Θα έφευγα μόνος μου. Ο Μιχάλης δεν έχει προσφέρει στο αγρόκτημα; Γιατί τον διάλεξε σαν μονομάχο; Λέει ότι: "ψηφίζω αυτούς που δεν δουλεύουν". Άρα φάσκει κι αντιφάσκει. Καταπατάει ιερά και όσια.»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στα αγωνίσματα, όμως δεν τα κατάφερε, με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο να κατακτά τις τρεις πρώτες νίκες, που τού εξασφάλισαν τη θέση του στη Φάρμα. Φεύγοντας είπε ότι νιώθει γεμάτος από την εμπειρία του και ευχαριστημένος από τον εαυτό του.

Ο ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, διότι νομίζω ότι αποτελώ ένα παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή για τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Όλοι έχουν δικαίωμα στον αγώνα, στο να ανταγωνιζόμαστε γενικά, ειδικά τα νέα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές μου στη Φάρμα. Κράτησα τις ισορροπίες μου χωρίς να χάσω το χαρακτήρα και τον εαυτό μου».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ