Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια επικίνδυνη συνθήκη για μένα»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια επικίνδυνη συνθήκη για μένα»
Newsroom
Newsroom

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του μετά το ριάλιτι επιβίωσης

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε στη ζωή του μετά το Survivor. Παράλληλα, σχολίασε και τα δημοσιεύματα που γράφονται για εκείνον κατά καιρούς.

«Στις Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί, εδώ ενηλικιώθηκα. Είναι ευλογία για κάθε παιδί να μεγαλώνει στην επαρχία. Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα μεγάλο κρυφτό. Πηγαίναμε με τα ποδήλατα στο λιμάνι και πέφταμε στη θάλασσα μαζί με τις τσάντες. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, γιατί είναι απροστάτευτα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον “Φύλακα Άγγελο”», δήλωσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Σε συνέχεια της συνέντευξής του, ανέφερε: «Η τελευταία πενταετία δεν είναι εύκολη για μένα. Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει. Ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ, που ασχολήθηκα με την υποκριτική. Το βιβλίο μου δεν είναι αυτοβιογραφία. Ήθελα απλά να μοιραστώ τα λάθη μου γιατί κι αυτά με βοήθησαν».

«Η ζωή μου μετά το Survivor ήταν μια πολύ καινούργια, αλλά και επικίνδυνη συνθήκη για μένα. Μου προτάθηκαν πράγματα, που ήταν εντελώς άκυρα στο μυαλό μου και δεν θα τα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για μένα άνθρωποι, που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι. Η μεγάλη ζωή δεν είναι στην Αθήνα, αλλά εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα και η βάρκα μου», τόνισε ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος.


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ