Γιώργος Λιάγκας για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας»

Newsroom
Newsroom

Ο παρουσιαστής θέλησε να είναι διακριτικός στη διαχείριση του θέματος

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή την οποία φέρεται να μην κατέθεσε ο τραγουδιστής «κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση» όπως υποστηρίζει η παρουσιάστρια στην αγωγή της.

Ανάμεσα στις εκπομπές που ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα ήταν και το «Πρωινό» του Ant1. Πριν την προβολή του ρεπορτάζ που αφορούσε τους Θοδωρή Μαραντίνη και την Σίσσυ Χρηστίδου ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ορισμένες διευκρινήσεις που αφορούσαν τον τρόπο με τον οποίο θα χειριζόταν ο ίδιος και οι συνεργάτες του το θέμα.

«Σας εφιστώ την προσοχή, δεν σας κάνω μάθημα, ξέρω ότι όλοι έχετε ευαισθησίες, απλώς θέλω να το πω για να το ακούσουν και οι τηλεθεατές ότι επειδή, και κάποιοι είμαστε γονείς, δεν έχει σημασία, όλοι έχουμε ευαισθησία, στα προσωπικά δεδομένα, και όταν μιλάμε για δυο παιδιά, σε ηλικία που αντιλαμβάνονται τα πάντα, δεν μπορούμε δημοσιογραφικά να μην παίξουμε το θέμα, ωστόσο οφείλουμε να διατυπώνουμε με προσοχή τα στοιχεία του ρεπορτάζ ώστε να μην υπάρξει κάποιο θέμα και τα παιδιά βλέποντας πιθανά την εκπομπή πουν “ο μπαμπάς ή η μαμά έκαναν κάτι κακό”» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Όπως και να έχει το πράγμα, όταν δυο γονείς, και επώνυμοι γονείς, δημοφιλέστατοι, φτάνουν στα δικαστήρια, που σημαίνει ότι δεν μπόρεσαν εξωδικαστικά να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα και να προχωρήσουν, είναι κάτι δυσάρεστο ως εξέλιξη. Και τα παιδιά φαντάζομαι, είτε το λέγαμε εμείς, είτε δεν το λέγαμε, θα μάθαιναν ότι ο μπαμπάς και η μαμά έχουν πάει στα δικαστήρια για τα λεφτά».

Αφού προβλήθηκε το βίντεο με το ρεπορτάζ και ενώ οι συνεργάτες του και ο ίδιος συζητήσουν για το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Παιδιά είναι σκληρό όπως και να έχει. Εγώ δεν παίρνω θέση γιατί είμαι χωρισμένος πατέρας και δεν μπορώ να πάρω καμία θέση το αντιλαμβάνεστε. Είναι λεπτά τα ζητήματα γιατί υπάρχουν και παιδιά. Καταλαβαίνω και τη μία πλευρά και την άλλη αν δεν είχε λεφτά. Ωστόσο, η δικαιοσύνη έκρινε ότι πρέπει να δίνει τα λεφτά ο κύριος Μαραντίνης. Και η Σίσσυ είπε δεν το έκανε γι’ αυτήν, το έκανε για τα παιδιά της».

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ