Γιώργος Λιανός : «Ό,τι και να πω παρεξηγείται»

Γιώργος Λιανός : «Ό,τι και να πω παρεξηγείται»

Τι είπε ο παρουσιαστής του Survivor μετά την κριτική των τελευταίων ημερών

Αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων και σκληρής κριτικής για τον ρόλο του ως παρουσιαστής του Survivor είναι τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Λιανός και ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης έδωσε τη δική του απάντηση.

Μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική τους εκπομπή, ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του τονίζοντας μάλιστα πως δεν πρόκειται να ξαναπάρει θέση για κανέναν παίκτη και κανένα περιστατικό που λαμβάνει χώρα στον Άγιο Δομίνικο.

«Σήμερα σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω ποτέ για το Survivor αλλά από την άλλη μου ‘γύρισε’ και είπα ότι δεν θα σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε: «Πιστέψτε με, χωρίς να το πάρω εγωιστικά, δεν πρόκειται να υπολογίσω οτιδήποτε μου στέλνουν και μου κάνουν. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω σε 2-3 απλά γιατί ήταν πολύ προσβλητικοί και απάντησε με διάθεση τρολαρίσματος. Βάζω μια τελεία, επειδή πλέον είναι θέμα του κόσμου, ας κάνει ο κόσμος ό,τι θέλει. Όποιους παίκτες αγαπάει να τους υποστηρίξει και όποιους όχι, μπορεί να τους βγάλει έξω με τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Είναι ένα παιχνίδι που έχει κανόνες και οι κανόνες τηρούνται» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ