Γκολεμά σε Κωστόπουλο: Ο βλάχος, βλάχος μένει...
«Την θεωρώ λίγο προκλητική τη δήλωσή του. Θέλει να ξαναβγεί στην επιφάνεια προφανώς και η αρνητική διαφήμιση καλή είναι», είπε η τηλεκριτικός
Η δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου έχει φέρει έντονες αντιδράσεις. Ο κόσμος τόσο των media όσο και εκτός έχει ενοχληθεί με το «ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού». Για τη συγκεκριμένη δήλωση τοποθετήθηκε ανάμεσα σε άλλους και η Ντέπυ Γκολεμά. Αναλυτικά, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Καλά», δήλωσε: «Ο Βλάχος, βλάχος μένει, δεν εξελίσσεται. Την θεωρώ λίγο προκλητική τη δήλωσή του. Θέλει να ξαναβγεί στην επιφάνεια προφανώς και η αρνητική διαφήμιση καλή είναι».
Εκτός όμως αυτού της ζητήθηκε η άποψη για την κόντρα του Δημήτρη Παπανώτα με τη Ραμόνα Βλαντή. «Χαζά, τέλος πάντων. Για πες κανένα ενδιαφέρον», είπε με απάθεια.
- Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις περιμένουν το πρώτο τους παιδί
- Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει τα πρώτα δώρα για το γιο της
- Ετοιμάζει ριάλιτι μαγειρικής ο Alpha;