H νοστιμότερη πατατοσαλάτα που φτιάχτηκε ποτέ

Με μπέικον και μερικά κόλπα νοστιμιάς

Θα χρειαστείτε

2 κιλά baby πατάτες βρασμένες

6 φέτες μπέικον (ψημένο)

Sour cream (Ξινή κρέμα) [Θα τη βρεις στις έτοιμες σως, στα σούπερ μάρκετ)

Χυμός από 2 λεμόνια

Αλάτι 

Τριμμένο κασέρι

1/2 γ. φρεσκοκομμένο σχοινόπρασο

Μιξ μπαχαρικών για μπάρμπεκιου ή για κοτόπουλο

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βραστό νερό, μαγειρέψτε τις πατάτες μέχρι να πιείτε το πιρούνι, περίπου 15 λεπτά. Στραγγίστε και ξεπλύνετε κάτω από κρύο νερό, στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ.

Εν τω μεταξύ, σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, μαγειρέψτε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό περίπου για 8-10 λεπτά. Στραγγίστε το σε μια χαρτοπετσέτα για να φύγει το έξτρα λίπος.

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε την sour cream, το χυμό λεμονιού και τα καρυκεύματα. Ρίξτε αλάτι και πιπέρι.

Προσθέστε το μίγμα στις πατάτες και ανακατέψτε. Προσθέστε το τσένταρ, το σχοινόπρασο και το μαγειρεμένο μπέικον και ανακατέψτε. Αφήστε το μια ώρα στο ψυγείο!

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ